Защо hotelfinder.bg?

има толкова сайтове за хотели.

Ще използваме тактиката да отговорим на въпроса с въпрос: Колко пъти сте избирали хотел за уикенд или за дълга почивка благодарение на информацията в класическите сайтове за хотели?

Ние никога. Не, че не сме търсили. За съжаление всички сайтове съдържат сходна информация и не особено добър search engine. Практиката ни показва, че повечето хотели, чиито гости сме били, са ни били препоръчани от приятели. А когато сме пробвали хотел, в който не сме били, информацията, която ни е помагала за вземем решение, сме намирали основно във форуми като бг-мама.

И докато нямахме деца, евентуален лош избор на хотел трудно би могъл да развали почивката ни, то сега нямаме право на грешка. Преди години напуснахме хотела, който бяхме избрали за лятната си почивка, след първата нощувка, защото разликата от това, което имаше като информация в интернет за него и жестоката реалност беше огромна.

Hotelfinder ще помага такива грешки да бъдат сведени до минимум.

Нашият фокус не са хотелите. Нашият фокус са вашите преживявания в даден хотел. Защото чувството, с което си напсукате хотела, е най-важното. Това чувство определя дали ще се върнете пак или ще кажете на всичките си приятели да не ходят там.

Какво ще е Hotelfinder?

  • Ще бъде банка за преживявания.
  • Ще бъде колекционер на мнения и коментари.
  • Ще бъде истинският лакмус за качеството/недостатъците за хотелите в България.
  • Ще бъде мястото, където ще споделите вашето удовлетворение или негодувание.
  • Ще бъде верен и обективен помощник на всички нас в намирането на подходящия хотел за почивката ни.