Кои сме ние?

Ние сме ентусиасти, които обичаме хубавите хотели, доброто обслужване и специалното отношение. Обичаме да планираме почивките си и имаме високи критерии към хотелите, в които отсядаме. Затова решихме да създадем място, на което да съберем най-важната, според нас, информация за интересни хотели в България.

Да намериш правилния хотел за конкретен повод – романтичен уикенд, няколко дни релакс край топъл басейн или лятна почивка с деца, е предизвикателство, което се стараем да решим чрез информацията и възможностите за търсене предоставани в този сайт. Решението ни да създадем сайта беше продиктувано от невъзможността да потърсиш „хотел с топъл минерален басейн, до 100 лв на вечер и до 200 км от София или друг голям град“ и да намериш истински резултат. Тук предоставяме това удобство и ви предизвикваме да се възползвате.

За да поддържаме разнообразие от дестинации и изчерпателна и актуална информация, ще сме ви благодарни да споделяте хотелските си преживявания като добавяте нови хотели и оценявате хотели, които вече съществуват в базата ни данни. Съществуващите хотели можете да намерите през търсачката или от списъка с всички хотели на главното меню. Въпреки желанието си, не можем да обиколим всички български хотели и сме сигурни, че има прекрасни местенца, за които дори не подозираме и за които можете да споделите мнението си. Споделяйки, обогатявате информацията на сайта и давате възможност на някои със сходен вкус на вашия да се възползва от интересното място, което сте открили.

След като добавите хотел или дадете оценка за съществуващ, ние ще проверим достоверността на информацията – основните данни за хотела и прилежащите му активности и ще я публикуваме на сайта до 1 работен ден. Оценките и коментарите ви, разбира се, са много лични и тях ще публикуваме, без да редактираме – с изключение на коментари, които използват неприемлив за публичното пространство език. Ще се радваме да споделите мнението си за информацията и организацията на сайта, да ни давате коментари и препоръки, или просто да се свържете с нас. Приятно планиране на почивки! От опит знаем, че планирането е голяма част от удоволствието.

Ваши,
Хотелски ентусиасти.