• Phu Pha Aonang Resort & Spa

oбща оценка

4.0

Краби, Тайланд
  • Aapool
  • Apool2
  • Breakfast
  • Room view
  • Room
Населено място Краби, Тайланд
Уеб сайт http://www.phuphaaonangresort.com
Телефон +66 75 637 191
Цена на вечер в двойна стая 125
Обща оценка 4.0 от 5

Двуетажните вили са включват най-доброто от модерния лукс и традиционния тайландски стил, запазвайки уникалната тайландска архитектура в комбинация с всички съвременни удобства.

Комплексът включва ресторант, външен басейн и шезлонги, масажно отделение, фитнес и плажен бар.

100% от клиентите биха посетили този хотел отново.


Основна информация

Чистота 4.0 от 5
Обслужване 3.0 от 5
Големина на стаите 4.0 от 5
Големина на леглата 4.0 от 5
Баня 2.0 от 5
Съотношение цена/качество 4.0 от 5

Басейн

Брой басейни в комплекса 1
Комплексът разполага с вътрешен басейн Cross
Комплексът разполага с външен басейн Tick
Комплексът разполага с минерален басейн Cross
Комплексът разполага с топъл басейн Tick
Комплексът разполага с басейн, подходящ за деца Tick
Комплексът разполага с басейн, подходящ за плуване (над 20 м.) Tick
Подробно описание
Басейнът е външен, много приятен, но недостатъчно голям, за да побере гостите на хотела. Ние останахме един ден да мързелуваме и беше доста натоварено с пищящи деца, нямаше достатъчно шезлонги. Храната и напитките от бара към басейна са около два пъти по-скъпи, отколкото на плажа Ао Нанг.

Ресторант

Обслужване 4.0 от 5
Съотношение цена/качество 3.0 от 5
Закуска 4.0 от 5
Меню 3.0 от 5
Вкусно 4.0 от 5
Лятна градина Tick

Коментари на клиенти

Стоянови. Последно посещение: Април 2018

Публикуван: 10 Май 2018

Посетихме хотела като двойка - без деца - с идеята да ходим до плажа Ао Нанг и от там да взимаме лодки до интересни острови наблизо. Изпълнихме си плана, но с няколко условия, които и вие е добре да знаете:

- Хотелът е доста далече от плажа и не е удобно да се ходи по жегите пеша. Имат шатъл, но той е в определени часове, които не винаги са най-удобни. Например, първият е в 10 и когато искахме да отидем на плаж и остров рано, трябваше да вземем тук-тук, който - в сравнение с Банкок и Чанг Май - е доста скъп. 200 бата за 5-7 минути.

- Басейнът и околността са зелени и много приятни, за това решихме един ден да останем там и да мързелуваме. Хората, които правят същото да доста повече, отколкото очаквахме и беше пренаселено. Нямаше достатъчно шезлонги - добре, че ние си бяхме запазили от ранна утрин, басейнът се препълва и детската глъч идва в повече. Храната и напитките на бара около басейна са двойно по-скъпи, отколкото на плажовете.

Първоначално ни бяха настанили на първия етаж на вилите, което изобщо не е удобно, защото всички минаващи по алеите могат да надникват в стаята и трябва да сте с непрекъснато пуснати щори и пердета. След като помолихме, ни преместиха, но от новата ни стая гледката беше към задния двор и персоналът вдигаше доста шум.

Иначе комплексът е зелен и много приятен, къщите са дървени и обзаведени нестандартно. Ако искате да гледате телевизия, не е това вашето място - ние дори на пуснахме телевизора, но изглеждаше доста стар и обемист. Почистваха всеки ден. Климатикът беше слаб и в двете стаи, а при жегите навън - това се оказа от значение.

Закуската беше най-добра от трите хотела, в които бяхме в Тайланд - изобилие от пресни местни плодове, зеленчуци (на другите места нямаше), яйца, бекон и кренвирши, задушени зеленчуци и от същите посредствени кроасанчета, които предлагаха в Чанг Май.

Като цяло, ако можех да избирам сега, бих търсила хотел по-близо до плажа, но и преживяването ни във Phu Pha като цяло беше приятно.


Препоръчвам за

Бизнес командировка Cross
Романтична почивка Tick
Семейна почивка Tick
Семейна почивка с деца Cross
Пътуване с приятели Tick
Самостоятелна почивка Cross
Оздравителен курс Cross
Не препоръчвам Cross

Fb_sharer