• Ломбарди

oбща оценка

2.0

Русе
  • Afront
  • Room1
  • Room2
  • Room3
Населено място Русе
Уеб сайт http://www.lombardi-ruse.com/
Телефон +359 884842209
Цена на вечер в двойна стая 65
Обща оценка 2.0 от 5

Семеен хотел Ломбарди се намира в Русе, на 200 метра от Парка на възрожденците и на 5 км от пристанището.

Всички помещения разполагат с климатик и телевизор с плосък екран. Някои от тях включват кът за сядане и/или тераса. Част от помещенията са с кухня, оборудвана с фурна, хладилник и плот с котлони. Всички помещения са със собствена баня с безплатни тоалетни принадлежности.

Хотелът разполага с бар и ресторант на място. Сервира се континентална закуска или закуска на шведска маса според броя на гостите.

0% от клиентите биха посетили този хотел отново.


Основна информация

Чистота 4.0 от 5
Обслужване 2.0 от 5
Големина на стаите 3.0 от 5
Големина на леглата 4.0 от 5
Баня 4.0 от 5
Съотношение цена/качество 3.0 от 5

Коментари на клиенти

Николай Миленков. Последно посещение: 9-11.03.2018

Публикуван: 13 Март 2018

Хотел "Ломбарди" е семеен тип апарт-хотел в Центъра на гр. Русе на пешеходно разстояние от паркове и пешеходни улици. Интериорът е добре поддържан, чисто е, стаите в апартаментите са приятни за кратък престой. Но дотук с добрите неща.

Хотелът има ресторант и бар на партера, които, въпреки заявката да работят само до 23 часа, всъщност се използват и след това. По-неприятното беше, че апартаментът ни беше на 1 етаж и всичко се чуваше горе, дори местенето на столове и маси. Функцията хотел, където да спиш, не работеше. Първата вечер шумът до полунощ идваше от самите собственици и техните деца, оставени на самоотглеждане в бара. Неприятен момент, типичен за родния семеен туризъм. Дори не им хрумна да се извинят на следващата сутрин за причиненото неудобство. На следващата вечер имаха резервация на клиенти от града, външни посетители, които макар и с тиха музика и разговори, продължиха до 1 след полунощ.

Още по-странното е, че никой не се съобрази с нас, въпреки че знаеха, че идваме с деца, бяха ни поставили бебешка кошара в стаята и т.н. т.е. знаеха, че идваме с 3 деца, но ни сложиха в най-шумния апартамент.

За цена от 110 лв. на нощувка определено съм изключително недоволен. Скъпо и неприятно. Спал съм не повече от 6 часа и това на място, което претендира да е тихо и спокойно. Сякаш бяхме на родното Черноморие.


Fb_sharer