• Holiday Inn Ariel Heathrow

oбща оценка

4.0

Лондон, Англия
  • Afront
  • Restaurant
  • Room
Населено място Лондон, Англия
Уеб сайт http://www.hiheathrowairporthotelariel.co.uk/
Телефон +44 871 942 9040
Цена на вечер в двойна стая 115
Обща оценка 4.0 от 5

Хотелът е разположен на летище Heathrow, 15 минути до всеки терминал с автобус или shuttle service, който струва 4.5 лири и минава на всеки половин час. Holiday Inn Ariel има 184 стаи, сравнително малки и скромно обзаведени, но с всичко необходимо.

100% от клиентите биха посетили този хотел отново.


Основна информация

Чистота 4.0 от 5
Обслужване 4.0 от 5
Големина на стаите 2.0 от 5
Големина на леглата 2.0 от 5
Баня 2.0 от 5
Съотношение цена/качество 4.0 от 5

Коментари на клиенти

Теодора Лилова. Последно посещение: Март 2014

Публикуван: 10 Април 2014

Посетих хотела на връщане от командировка в Лондон, за една нощ преди полета ми, който беше сравнително рано на следващата сутрин.

Стаите са малки, без балкон, скромно обзаведени с легла персон и половина, хубав телевизор, нощна лапма, задължителната за Англия кана за вода, с която да можеш да си направиш чай (огромно удобство за мен), малка баня с вана.

Закуската включва следните категории - плодове, мюсли, пресни ядки и мляко, английска закуска - пържени наденички, пържени яйца, гъби в масло, печени домати, пържен бекон и боб, както и така наречената от англичаните continental breakfast, която е съставена от кроасани и производни тестени, кашкавал и някакво филе и конфитюр. Чаят и кафето се сервират на масата. Плодовете бяха в добро разнообразие и количество, свежи и ароматни.

Има автобус, shuttle service, който минава на всеки половин час и струва 4.5 лири. Тъй като спира на още няколко хотела, пригответе се, че няма да стигнете до летището за по-малко от 30 минути.

Бих посетила хотела пак при подобна ситуация - ако имам ранен полет и се налага да спя на летището. Със сигурност не е удобен за по-дълъг престой или пък за деца .


Препоръчвам за

Бизнес командировка Tick
Романтична почивка Cross
Семейна почивка Cross
Семейна почивка с деца Cross
Пътуване с приятели Cross
Самостоятелна почивка Cross
Оздравителен курс Cross
Не препоръчвам Cross

Fb_sharer