• Енира

oбща оценка

5.0

Велинград
  • Bathroom
  • Djakuzzi
  • Front
  • Pool2
  • Restaurant
  • Rooms
  • Rooms2
  • View from our room
  • Vutreshenbasein
Населено място Велинград
Уеб сайт http://hotel-enira.com/
Телефон 0893 331 279
Цена на вечер в двойна стая 139
Обща оценка 5.0 от 5

Хотелът се намира в много приятна част над града, над парка на Двореца, в непосредствена близост до планината. Предлага: 9 апартамента и 19 двойни стаи. амостоятелни стаи. Има добър Wi-Fi, вътрешен и външен басейн, джакузи, сауна, масажен кабинет, ралакс стая, парна и шведска баня.

100% от клиентите биха посетили този хотел отново.


Основна информация

Чистота 5.0 от 5
Обслужване 4.5 от 5
Големина на стаите 4.0 от 5
Големина на леглата 4.0 от 5
Баня 3.5 от 5
Съотношение цена/качество 4.5 от 5

Басейн

Брой басейни в комплекса 2
Комплексът разполага с вътрешен басейн Tick
Комплексът разполага с външен басейн Tick
Комплексът разполага с минерален басейн Tick
Комплексът разполага с топъл басейн Tick
Комплексът разполага с басейн, подходящ за деца Tick
Комплексът разполага с басейн, подходящ за плуване (над 20 м.) Tick
Подробно описание
Басейните в хотела са два - вътрешен и външен. Сравнително топли са, но не са подходящи за релакс, трябва да се движиш, за да се чувстваш комфортно. Най-топлото място в голямото вътрешно джакузи. Неудобството е, че детският басейн е вътре, което заставя родителите да стоят във вътрешния басейн, за да наглеждат децата си, вместо да се наслаждават на чистия въздух и слънцето. Шезлонгите навън са много удобни, но са крайно недостатъчни - 25 шезлонга, при капацитет на хотела от около 70-80 човека.

Ресторант

Обслужване 4.0 от 5
Съотношение цена/качество 3.5 от 5
Закуска 3.5 от 5
Меню 4.0 от 5
Вкусно 3.0 от 5
Лятна градина Tick

SPA

Обслужване 4.5 от 5
Съотношение цена/качество 3.5 от 5
Разнообразие от процедури 3.5 от 5
Сауна Tick
Парна баня Tick
Балнеолечение Cross
Кало и луголечение Cross
Подробно описание
Сауната и парната баня не работят през делничните дни, явно работят с допълнително доплащане. През уикенда ги включват. Масажите - масажистката, Венета, е страхотна и разбира от работата си, препоръчвам я с две ръце. Процедурите, обаче, не са нищо особено като разнообразие и цените са сравнително високи - 50 лв за класически масаж, 33 лв - гръб и крака.

Коментари на клиенти

Стоянови. Последно посещение: Юли 2013

Публикуван: 28 Юли 2013

Посетихме Енира през лятото на 2013, по препоръка на наши приятели и в началото бяхме разочаровани - бяха ни объркали резервацията. Настаниха ни в двойна стая, вместо в апартамент, както бяхме резервирали. След като преглътнахме разочарованието и управителката ни компенсира с един частичен масаж, започнахме да виждаме положителните страни. Стаите са простортни, обзаведени скъпо и с вкус. Имахме огромна тераса, с красива гледка - гледката можете да видите на снимките. Ресторантът е празен, защото е доста скъп и във Велинград има достатъчно други алтернативи. Ние обядвахме един път там, имат обедно меню, което отново е скъпо и недостатъчно вкусно. Закуската е чудесна - предлагат най-необходимото, зареждат до последно и винаги има свежи сезонни плодове. Басейните не са най-доброто, което сме опитвали по няколко причини: 1. Не са достатъчно топли, не бяхме сигурни, че са с минерална вода и ги хлорират доста 2. Детският басейн е само вътрешен 3. Не са подходящи за деца под 3 години, поради факта, че не са достатъчно топло 4. Шезлонгите около външния басейн са крайно недостатъчни Има тенис маса, която се ползва безплатно от гостите на хотела, което беше голям плюс за нас. Като цяло, останахме доволни от преживяването Енира, ще препоръчваме на приятели и ще опитаме пак.


Препоръчвам за

Бизнес командировка Cross
Романтична почивка Tick
Семейна почивка Tick
Семейна почивка с деца Tick
Пътуване с приятели Tick
Самостоятелна почивка Cross
Оздравителен курс Tick
Не препоръчвам Cross

Fb_sharer